Jetform Acu/Shiatsupatja

Jetform Acu/Shiatsupatja helpottaa lihaskireyttä ja vähentää jännitystä. Se soveltuu erityisesti staattisesta lihastyöstä johtuvien selkäkipujen hoitoon.

56 hierovaa peukaloa

Acu/Shiatsupatjan sisällä on 56 nystyrää, jotka muistuttavat kooltaan ja muodoltaan hierojan peukaloita. Peukalonpäärullat liikkuvat sähkömoottorin vetäminä hieroen fysiologisen verenkierron nopeudella koko kehon päästä varpaisiin.

Hoitoaika on aina 15 minuuttia sisältäen useita erilaisia hoito-ohjelmia.

Parhaimmillaan Acu/Shiatsupatja on

  • niska- ja hartiaseudun sekä selän ja raajojen lihasten mobilisoinnissa
  • iskiasoireiden nopeassa hoidossa
  • pikkunikamien (fasettilukkojen) lukkiintumisten laukaisemisessa
  • keskushermostoon vaikuttavassa kokonaisvaltaisessa rentoutumisessa
  • rintakehän liikkuvuuden lisäämisessä
  • unettomuuden ja päänsäryn hoitamisessa

ACU-peti

Rentouttava ja tervehdyttävä

ACU-pedin rullatAcu/Shiatsupatja perustuu painallus- ja venytystekniikkaan sekä myös nikama- ja nivelmanipulaatioon. Patjalla maataan vaatteet päällä selällään. Pyörivät nystyrärullat hierovat lihakset rennoiksi niskasta kantapäähän. Ne myös avaavat selän "nikamalukkoja", jolloin tuo selkärangan välilevyille tilaa. Lihasten rentoutuessa verenkierto vilkastuu ja verenkierron mukana kulkee ravintoa ja happea koko kehoon.

Acu/Shiatsupatja aktivoi acupisteet ja vaikuttaa näiden kautta koko elimistöön vielä pitkään hoidon jälkeenkin. Se myös luo tilaa sisäelimille. Hoidon ansiosta selkärangan liikkuvuus ja ryhti paranevat. Vaikutuksen tuntee konkreettisesti heti; kivut ja säryt lievenevät, usein poistuvat kokonaan. Laitteessa on myös lämpöhoito.

- hapenottokyky paranee
- selkä ja niska taipuvat helpommin, jalat nousevat helpommin
- stressin hävitessä lisää energiaa ja luovuutta
- helpottaa nukahtamista ja parantaa unen laatua

Tervetuloa kokeilemaan

Jetform Acu/Shiatsupatja sopii käsihieronnan tapaan lähes kaikille. Sen hoidosta pitävät nekin, jotka jostain syystä eivät halua käydä käsihierojalla. Acu/Shiatsupatjaa käytetään kodeissa sekä työpaikoilla. Monet yritykset ovat hankkineet laitteen henkilökuntansa käyttöön, ennaltaehkäisemään erilaisia lihas- ja selkävaivoja. Acu/Shiatsupatja on ammattikäytössä hoitolaitoksissa, kauneushoitoloissa, kuntosaleissa, hotelleissa ja kylpylöissä. Urheiluseuroissa Acu/Shiatsupatjaa käytetään lihashuollossa.

Jetform Acu/Shiatsupatja on alkuperäinen japanilainen keksintö, joka on suojattu monilla kansainvälisillä patenteilla. Sen ovat kehittäneet japanilaiset lääkärit Tokion yliopistolla.

Hierontahoitola ja kauppa: Katajakatu 12, Lappeenranta (kartta)
Hoitola auki ma-ke klo 9-17 sekä sopimuksen mukaan.
Kauppa auki torstaisin klo 12-17.
Maksuton pysäköinti.

Valtakadun hoitolan toiminta päättynyt 31.3.2020.
Tervetuloa Kourulan hoitolaan (Katajakatu 12).

Puh. 040 - 565 3922, Sähköposti: vihreasalonki@vihreasalonki.com
Vihreä Salonki - Y 1210733-1